Mezoterapija

U Medicini Estetici radi se s renomiranim preparatima Francuske kuće Revitacare.

Mezoterapija

Mezoterpija je medicinski postupak tijekom kojeg intradermalno apliciramo različite farmaceutske supstance koje imaju medicinsku ili estetsku svrhu. Mezoterapija izvorno potječe iz Francuske od dr. Michaela Pistora koji je 1952. uveo novu metodu u liječenju nekih bolesti. Svrha mezoterapije je mala količina ljekovite supstance u točno određeno mjesto sa što manjom sistemkom resorpcijom.

U estetske svrhe koristi se od 80-tih godina. Postupak se izvodi različitim tehnikama iglama 4-13 mm dužine ili električnim pištoljem sa multiplim mikroinjiciranjima u kožu lica, vrata, šaka, vlasišta ili drugi dijelovi tijela ovisno o indikaciji. Postupak je gotovo bezbolan i traje 30-tak minuta. Ovisno o stanju kože aplicira se ne umrežena hijaluronska kiselina, vitamini, aminokiseline i elemnti u tragovima koji potiču fibroblaste na sintezu kolagena. Koži se vraća vlaga, tonus i sjaj. Za razliku od punjača koji se injicira u točno određenu regiju, mezoterapija predstavlja difuznu i površniju aplikaciju navedenih supstanci. Postupak se izvodi svakih mjesec dana do ukupno 3 puta, te potom održavanje 1-2 puta godišnje. U medijima se spominje i mezoterapija bez igle, no primjenom tih metoda vrlo mala količina supstance prodre kroz površinski sloj kože. Zato za vraćanje sjaja, svježine i ljepote kože svakako mezoterapija s iglom.

Kućna njega kao nastavak profesionalne njege u ordinaciji. Vrhunska kozmetika koja uz neinvazivne estetske zahvate osigurava ljepotu i zdravlje kože te produžava učinak kemijskog pilinga, skinboostera hijalurona, botulinski tretmania ili lasera.

Zo skin kozmetika

Plaćanje karticama i na rate

Sigurnost OnLine plaćanja