Kemijski piling

Kemijski piling - uvodna rečenica...

Kemijski piling

Kemijski piling ili kemoeksfolijacija je medicinska procedura kojom kontrolirano odstranjujemo određeni sloj epidermisa ili dermisa. Piling se radi s voćnim alfa i beta hidroksi kiselinama koje zapravo svojim djelovanjem rade kontroliranu traumu kože, te time nastaje podražaj za obnovu.

Piling može biti vrlo površinski, površinski, srednje duboki i duboki koji zahvaća donji sloj dermisa. Što je piling dublji koža je podraženija na proizvodnju supstanci koje osiguravaju čvrstoču i elasticitet (hijalurn, kolagen i elastin). Koža nakon pilinga je obnovljena i svježa te se preporuča za muškarce i žene. Sama procedura je bezbolna i sigurna u rukama profesionalca. Postoje različiti pilinzi koji se koriste ovisno o medicinskoj indikaciji. Stanja koja se uspješno tretiraju su solarna i senilna oštećenja kože, ožiljci, seboroična koža, proširene pore, fine linije i bore. Nezaobilazna je terapija akni i ožiljaka od akni.Osim lica tretiraju se ruke, vrat, dekolte i leđa. Površinski kemijski piling se ponavlja u 4-6 tretmana u razmaku od 10 dana. Poslije pilinga može se javiti crvenilo, peckanje i nakon par dana blago ljuskanje kože što zapravo predstavlja regeneraciju kože. Nakon pilinga koža je osetljiva na ultraljubičasto zračenje te ju stoga treba zaštiti s kremom koja sadrži visoki zaštitni faktor. Piling se ne radi u ljetnim mjesecima izuzev vrlo površinskog pilinga s mandeličnom kiselinom.

Red carpet peel

ZO Ossential Stimulator Peel je istovremeno nježan i moćan piling namijenjnjen svim tipovima kože. Piling koji ne zahtjeva posebnu pripremu kože ili oporavak , a doprinosi blistavom izgledu i zdravlju kože. Omiljen među holivudskim zvijezdama.

Red carpet peel osmislio je američki dermatolog čija je vrhunska kozmetika broj jedan u svijetu.

ZO® 3-STEP PEEL™

Piling koji maksimalno poboljšava teksturu kože - za profesionalnu uporabu.

Ovim snažnim stimulacijskim pilingom postižu se dugotrajni učinci izvan privremenih površinskih poboljšanja koji se mogu vidjeti kod uobičajenih kemijskih pilinga.

Ovaj piling je blag, gotovo neprimjetan, zahtijeva minimalno vrijeme oporavka.

Kreiran za akne, melazmu, oštećenja od sunca, fine bore, grubu teksturu kože, velike pore. Pruža mekšu, glađu kožu.

  • Namijenjeno svakom tipu i boji kože
  • Studije primjene pokazuju izvanrednu sigurnost s minimalnom iritacijom
  • Može se ponavljati svakih 3 – 4 tjedna ako je potrebna dublja regeneracija
  • Samo za profesionalnu uporabu.

Ovaj proizvod koristi se kod sljedećih problema sa kožom:

  • Anti age
  • Crvenilo

Kućna njega kao nastavak profesionalne njege u ordinaciji. Vrhunska kozmetika koja uz neinvazivne estetske zahvate osigurava ljepotu i zdravlje kože te produžava učinak kemijskog pilinga, skinboostera hijalurona, botulinski tretmania ili lasera.

Zo skin kozmetika

Plaćanje karticama i na rate

Sigurnost OnLine plaćanja