Alma laser za rješavanje estetskih problema

Alma laser Harmony XL Pro namijenjen je za rješavanje brojnih estetskih problema s kojima se susrećem u svojoj medicinsko estetskoj praksi. Siguran i učinkovit uz minimalno vrijeme oporavka ili bez oporavka za rejuvenaciju kože lica, vrata ili dekoltea.

Alma laser za rješavanje estetskih problema

Kombinacijom tehnologija moguće je liječenje akni, ožiljaka od akni i kao drugih ožiljaka, rejuvenacija kože lica, korekcija bora, fotopomlađivanje ( solarni lentigo, pjegice), remodeliranje kože, liječenje rosace i proširenih pore, uklanjanje tetovaža, permanentne šminke i ksantelazmi. Platforma sadrži sljedeće vrhunske tehnologije:

  • Clear lift koji je Q- switched Nd:YAG 1064 nm za rejuvenaciju u pixel opciji, te micanje tetovaža i hiperpigmentacija. Nema oporavka.
  • Clear skin je Erbium glass 1540 nm laser koji duboko penetrira bez oštećenja epidermisa. Isto tako može biti u pixel (frakcijskoj) opciji. Rezultat je novi dermis i mlađi izgled. Izvrstan za liječenje akni,ožiljaka i proširenih pora. Nema oporavka.
  • Pixel Erbium: YAG 2940 nm je ablativni laser za rejuvenaciju kože s poboljšanjem teksture i elastičnosti. Oporavak od tretmana s ovim laserom je 5-7 dana.
  • Dye-VL za vaskularne i pigmentne lezije.
  • NIR infracrveno svjetlo za poticanje sinteze novog kolagena.

Holistički i osobni pristup svakom pacijentu uz kombiniranje različitih tehnologija kao i injektibilnih tretmana osigurava odlične rezultate.

Izvod iz cjenika

Tretman Cijena
Alma Harmony laser tretmani Kartica / Gotovina
Laser akne 200,00 Eur
Laser rejuvenacija 300,00 Eur
Laser ablativni 450,00 Eur
Lasersko uklanjanje trajne šminke 60,00 Eur
Lasersko uklanjanje hiperpigmentacija 50,00 - 300,00 Eur
Lasersko uklanjanje tetovaža 50,00 - 300,00 Eur
Lasersko uklanjanje ksantelazmi 200,00 Eur
Laserska korekcija ožiljaka 100,00 - 300,00 Eur
Laser proširene pore i sebum 200,00 Eur
Kompletan cjenik

Plaćanje karticama i na rate

Sigurnost OnLine plaćanja